Kreator Bud

Почалися продажі нового ЖК Dnipro Island від «Креатор-Буд» у Києві

Почалися продажі нового ЖК Dnipro Island від «Креатор-Буд» у Києві

У житловому комплексі Dnipro Island від «Креатор-Буд» почалися продажі квартир. Для придбання доступні варіанти планувань площею від 42,11 до 46,95 м2 для 1-кімнатних, від 59,99 до 132,46 м2 для 2-кімнатних та площею 82,3 до 124,54 м2 для 3-кімнатних квартир.

У житловому комплексі діє розтермінування:
- Перший внесок від 30%
- Оплата частинами до кінця будівництва

На старті продажів найширший вибір планувань за найбільш вигідною ціною.

Dnipro Island — це житловий комплекс класу комфорт+ від компанії «Креатор-Буд» на Осокорках, поруч з Дніпром. Проєкт складається з чотирьох низькоповерхових будинків на озелененій території площею 4,5 га.

Завітайте до нашого відділу продажу, де ви зможете обрати найкращий варіант квартири та розрахунок вартості від персонального менеджера.
Адреса: Київ, вул. Дніпровська Набережна, 16А.

Кожен будинок відрізнятиметься власною архітектурою, що разом створює унікальний досвід життя серед живого, органічного простору. Будинки з автономним опаленням, енергозберігаючими вікнами та збільшеною шириною утеплювача.

Проєкт будується поруч із затокою Берковщина — це тихе місце, трохи віддалене від основного потоку транспорту та гостів району, що прямують до ТРЦ River Mall. Сам ТРЦ розташований всього в 800 м від житлового комплексу.

У внутрішньому дворі розташується парк з сухим озером, зонами відпочинку, спортивними та дитячими майданчиками. На перших поверхах розмістяться кафе, аптека, ресторан, спортклуб та інші комерційні приміщення. Для активного відпочинку мешканців, окрім спортивних майданчиків, будуть влаштовані доріжки для велосипедів та піших прогулянок.

Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни з газобетонних блоків, міжквартирні та міжкімнатні — з керамоблоку. Комплексне утеплення мінеральною ватою зменшує витрати на опалення. Для ефективного енергозберігання використовуються вікна з п’ятикамерним профілем.

Dnipro Island розташований всього в 850 м від станції метро «Осокорки». Навколо 6 торгових центрів, а також кафе, ресторани, спортивні клуби та супермаркети.

Компанія «Креатор-Буд» заснована в 2006 році і є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. За роки успішної роботи на ринку нерухомості України «Креатор-Буд» зарекомендував себе надійним партнером і забудовником. 

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.