Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Хід будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу Gravity Park за квітень. Gravity Park розташований на Берестейському проспекті, в Святошинському районі, неподалік станції метро Житомирська. Це комплекс в оточенні лісу із власним торговим центром з кінотеатром, фітнес центром з 4 басейнами, дитячим садком.



Станом на квітень в другому будинку повністю закінчили утеплення фасадів. Також тут повністю влаштували ліфти. Стяжка виконана на 10%. Внутрішні інженерні системи готові на 40%.

В четвертому будинку завершили монолітні роботи, сходові марші і майданчики. Також повністю влаштовані внутрішні стіни і перегородки. На 100% влаштована покрівля. На рівні другого поверху триває монтаж металопластикових вікон.

Житловий комплекс Gravity Park спроектований за принципом «місто в місті» – все необхідне для життя знаходиться на території. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу.

Про переваги комплексу та умови придбання житла, можете дізнатись у менеджерів відділу продажу квартир, який працює у Києві на Берестейському проспекті, 139.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.