Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Набережна Вежа» від «Креатор-Буд» у березні 2024

Хід будівництва ЖК «Набережна Вежа» від «Креатор-Буд» у березні 2024

ЖК «Набережна Вежа» – це комплекс преміум-класу, головною перевагою якого є його місце розташування. Комплекс зводиться в центральному, екологічно чистому районі поруч Тернопільського ставу, на вулиці Білецькій.



Станом на березень 2024 року на чотирнадцятому поверсі будинку працівники «Креатор-Буд» влаштовують опалубку перекриття плити. А буквально за 80 метрів набережна Тернопільського ставу, краса і гордість обласного центру. Зовсім поруч парк ім. Шевченка, краєвид якого з верхніх поверхів будинку бачитимуть мешканці, смакуючи ранкову каву. У комплексі передбачений дворівневий підземно-наземний паркінг, сучасний дитячий майданчик. Будинок матиме засклені балкони та лоджії, панорамні вікна, стіни з ефективним зовнішнім утепленням.

Умови придбання квартир і переваги комплексу дізнавайтесь у менеджерів відділу продажу, що у Тернополі на вулиці Листопадова, 1.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.