Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» доставив гуманітарний вантаж на Харківщину

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» доставив гуманітарний вантаж на Харківщину

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» продовжує працювати, доставляючи гуманітарну допомогу у місця, де ведуться запеклі бойові дії – у села та містечка, на передову до українських військових та у медичні заклади, де рятують життя українців.

Ліна Прокопів, заступниця благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»:

«Продовжуємо допомагати Харківщині! Цього разу допомогу отримали в місті Валки Харківської області. У добрій співпраці з народною депутаткою Ірина Фріз , яка допомагає організовувати доставку, ми змогли доправити до місцевої лікарні важливі медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування тощо.

Незмінно дякую моїм рідним, благодійному фонду «Твори добро», компанії Rhein-Dnipro

Особливо дякую також сім'ї Хлібороб за випічку та смаколики і сім'ї Кушніриків за яблука для медичних працівників і пацієнтів Валківської центральної районної лікарні!

Гуманітарна допомога доставлена з Німеччини завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan Nicolas Quіrmbach, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, Anna Hendlinger, Kevin Schwed, а також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів

Подяка усім волонтерам, водіям, які розвантажують, сортують, формують вантажі благодійної допомоги та доставляють їх у гарячі точки України.

Тримаємо стрій і працюємо задля перемоги України!