Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав Київська міській клінічній лікарні №17 гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав Київська міській клінічній лікарні №17 гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав Київська міській клінічній лікарні №17 гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів. БФ «Твори добро» і надалі відправлятиме необхідні ліки, медичне обладнання, засоби гігієни, дитяче харчування, продукти, консервації та речі першої необхідності туди, де вони потрібні найбільше. У лікарні та госпіталі, у дитячі та геріатричні будинки, у військові частини та на передову фронту, у містечка, села та волонтерські  центри. Щоденна допомога – це наш маленький вклад у велику перемогу України. 

БФ Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює подяку за надану гуманітарну допомогу  партнерам:

Німеччина: 

Юлії Прокопів-Рисан, Аллі Крамер, Jan Nicolas Qu Jasmin Kramer, Jana Kramer, Boris Ivanchov Rhein-Dnipro e.V.
(https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB

Іспанія:

- Посольству України в Угорщині
- Консульству України в Барселоні
- Sepla Ayuda (благодійний фонд пілотів Іberia)
- Proteccion Civil de Cataluña (цивільний захист Каталонії)
- Khrystyna Sloyik (Христина Слоїк адвокат)

Італія:

- Паламар Оксані Oksi Oksa
(http://www.onlusitaliane.it/onlus-associazione-futuro-tutti-arzignano-dettaglio.html)

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Наталія Гуда  та заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів

Подяка усім волонтерам, які розвантажують, сортують, доставляють гуманітарні вантажі для потреб українців у час війни в гарячі точки України