Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав гуманітарну допомогу у Бородянку

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав гуманітарну допомогу у Бородянку

Ще в перші дні війни містечко Бородянка, що під Києвом, вповні відчуло на собі жахіття рашистської агресії. Сьогодні тут зруйнована інфраструктура, розбомблені ракетами та авіабомбами житлові будинки, поховані живцем у підвалах та під завалами будинків люди. Кількість мирних жертв, що загинули під час окупації, оцінюється в кілька сотень.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» дякує бійцям Збройних Сил України, які допомогли  доставити у звільнену від російських окупантів Бородянку гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів, перев’язувального матеріалу, дезінфікуючих засобів, медичного одягу, милиць та візків. Також подяка Софії Фединій за наданий контакт та інформацію щодо потреб Бородянської центральної районної лікарні.

Гуманітарна допомога доставлена із Німеччини, завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan Nicolas Quіrmbach, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, Anna Hendlinger, Kevin Schwed, також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів
Подяка усім волонтерам, водіям, які розвантажують, сортують, формують вантажі благодійної допомоги та доставляють її у гарячі точки України.

Разом до перемоги!