Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» уже вдруге за тиждень відправив гуманітарну допомогу першій міській лікарні та громаді Чернігова

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» уже вдруге за тиждень відправив гуманітарну допомогу першій міській лікарні та громаді Чернігова

Внаслідок російської агресії в Чернігові загинули близько 700 військових та цивільних людей. Серед убитих 70 тіл іще невпізнані.  

За підрахунками керівництва Чернігова, у місті наразі залишились від 80 до 95 тисяч людей. До початку воєнних дій 24 лютого у Чернігові налічувалось від 285 до 290 тисяч мешканців. Жахіття, які довелося пережити людям, невимовно трагічні. Зараз їм не вистачає елементарних засобів для існування: їжі, постільної білизни, медичного обладнання, ліків, засобів гігієни. На прохання волонтерів з  ГО «Дорога до серця», благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» уже вдруге за тиждень відправив гуманітарну допомогу першій міській лікарні та громаді Чернігова.

Разом ми сила, яка здолає зло російських катів!

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює подяку за допомогу в організації доставки гуманітарного вантажу в Україну друзям з Іспанії:

- Українській католицькій церкві м.Гранада
- Фонду (сепла ауда фундейшн)  «Sepla Ayuda foundation»
- Консульству Будапешта в Україні
- Адвокату Христині Слоїк  (м. Барселона)

Доставку вантажу у Чернігів організували Руслан Щерба та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів.