Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» впродовж всієї війни допомагає всім, хто потребує

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» впродовж всієї війни допомагає всім, хто потребує

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» впродовж двох місяців в одному ритмі зі всією командою волонтерів України працює для перемоги нашої держави з російським окупантом. Сотні міст, сіл, тисячі людей, які потерпають від страшної агресії рашистів, отримують допомогу від українців та волонтерів з усього світу.

Ліна Прокопів, заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»:

«Неймовірна кількість емоцій від спілкування з людьми в різних регіонах нашої країни, які опинилися в складних життєвих умовах через війну з російським злом. Від сумних і жахаючих до гордості і сили від розуміння, що ти можеш допомогти і хоча би трішки полегшити їх побут та страждання. Найбільше тішить, коли допомога дістається до адресатів. За ці шістдесят днів війни нам з нашою командою - з моїми рідними Nina Wenzelmann, з благодійним фондом Ігоря Гуди «Твори добро» вдалося налагодити сотні контактів, прокласти стільки ж «містків» для того, аби допомогти та підтримати наших людей, наших воїнів, наших медиків.»

На фото - черговий фотозвіт із другої лікарні міста Дніпро та обласної лікарні Мечнікова, Тростянецької сімейної медицини, що на Сумщині, Березанської та Дедеркальської ОТГ.

Особлива подяка за допомогу Rhein-Dnipro
(https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» дякує усім, хто долучився до збору та доставки цієї допомоги: Василь Конько та Олена Беркут за те, що необхідні речі доправили до людей. Подяка сім'ї Хлібороб за смаколики! 

Разом ми велика незламна сила! 

Дякуємо людям із великим серцем!