Kreator Bud

Благодійний фонд «Твори добро» передав черговий гуманітарний вантаж у Харківську клінічну лікарню №2

Благодійний фонд «Твори добро» передав черговий гуманітарний вантаж у Харківську клінічну лікарню №2

Харків був і залишається сьогодні одним з епіцентрів вбивчої війни в Україні.  Люди покидають свої  домівки, шукаючи прихистку в спокійніших містах України, кількість загиблих та поранених щодня збільшується. Цілодобово госпіталі та лікарні працюють, аби рятувати життя постраждалим від наслідків пекла війни. Лікувальні заклади гостро потребують допомоги. І вона надходить з різних куточків України. 

Благодійний фонд «Твори добро» передав черговий гуманітарний вантаж у Харківську клінічну лікарню №2 на залізничному транспорті. В ортопедично-травматичне відділення волонтери фонду передали стерильні хірургічні матеріали, хірургічний одяг, рукавиці, дизинфекційні засоби, хірургічне покриття, різноманітні перев’язувальні матеріали та необхідні інструменти для ортопедичної хірургії. 

Гуманітарна допомога доставлена з Німеччини, завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan Nicolas Quіrmbach, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, Anna Hendlinger, Kevin Schwed, також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів.

Подяка усім волонтерам, водіям, які розвантажують, сортують, формують вантажі благодійної допомоги та доставляють їх у гарячі точки України.

Працюємо для перемоги! Слава Героям ЗСУ!