Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав допомогу мешканцям Чернігівщини

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав допомогу мешканцям Чернігівщини

Ліна Прокопів, заступниця голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»:

«Війна завдала невимовного болю для багатьох українців, розбомбила наші домівки, зруйнувала наші міста… Звільнений від окупантів Чернігів досі оговтується від наслідків руського міру та нелюдських страждань, які він приніс на нашу землю. Знищені будинки, вибиті вікна, двері, знесені дахи, відсутність елементарного для забезпечення життєдіяльності людей – це реалії, в яких сьогодні доводиться жити і виживати нашим людям на Чернігівщині. Завдяки місцевим волонтерам та громадським організаціям нам вдається тримати зв'язок і допомагати їм у цей складний час. Зокрема, до мене, до благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» звернулися волонтери з Чернігівської ГО «Дорога до серця» з проханням надати допомогу у вигляді продуктів харчування, постільної білизни, медичного обладнання, медичних препаратів, засобів гігієни тощо. Спільними зусиллями нам вдалося доставити необхідне як для жителів Чернігова, так для першої міської лікарні. Разом легше долати всі труднощі і разом переможемо!»

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює подяку за допомогу в організації доставки гуманітарного вантажу в Україну друзям з Іспанії:
- Українська католицька церква м.Гранада
- Фонд (сепла ауда фундейшн)  «Sepla Ayuda foundation»
- Консульство Будапешта в Україні
- Адвокат Христині Слоїк  (м. Барселона)

Доставку вантажу у Чернігів організували Руслан Щерба та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів.