Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав допомогу зазимській територіальній громаді

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» надав допомогу зазимській територіальній громаді

Війна, яка об’єднала увесь світ в боротьбі проти рашистського зла в Україні, триває. 
За цей час ми забули про поділ держави на схід і захід, на південь та схід. Ми стали єдиною нацією, що виборює незалежність,  життя і майбутнє своїх дітей.  Навчились співчувати і допомагати один одному у важкий  для нашого народу час.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» в команді української волонтерської спільноти працює без вихідних, щодня наближаючи перемогу.

Днями черговий вантаж на прохання голови зазимської територіальної громади відправили у Броварський район Київської області. В цей час громада села Зазим’я надає прихисток великій кількості людей, які тікають з регіонів, де ведуться жорстокі бойові дії. Сьогодні тут проживає 217 дітей віком до 2-х років, 553 дитини - від 2-х до 6-ти років,  та 1609 дітей  від 7-ми до 18-ти років.

Малозабезпеченим сім’ям, які зараз перебувають у скруті, благодійний фонд передав допомогу у вигляді продуктів харчування, підгузків, засобів гігієни та медикаментів. Адресну допомогу волонтери  БФ «Твори добро» передали також громаді міста Ірпінь та потребуючим сім’ям із Києва.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює подяку за допомогу друзям з Німеччини (https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB)

Доставку та сортування організовують Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»  Ліна Прокопів