Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» посприяв допомозі Бородянці

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» посприяв допомозі Бородянці

Бородянка, квітень 2022 рік. Війна… Затишне містечко зі спокійним життям залишилось за чорною смугою болі, сліз, руйнувань і смерті. Зруйновані будинки, понівечені життя. Місяць жахіть змінив історію українського містечка назавжди. Алла Крамер, яка уже понад 20 років живе у Німеччині, приїхала в Україну. З перших днів війни з російським агресором  разом з тернопільськими волонтерами благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» допомагає госпіталям, лікарням, військовим та переселенцям.

Алла Крамер, волонтер благодійного фонду «Твори добро»:

«Ми сюди доїжджали через розбиті села, варварські насилля і просто неймовірні руйнування. Проїжджали через місто, яке розгромлене, доїхали сюди до людей у лікарню районну і привезли допомогу – від вас, від наших друзів, я хочу подякувати особисто і від імені всіх цих людей. Велика вам сердечна вдячність для всіх, хто приймав участь в організації Rhein-Dnipro. Ми вдячні всім людям, які в цій організації активні, щоб зібрати цю велику неймовірну допомогу. І в цій допомозі ми висловлюємо нашу підтримку людям, які це страшне пережили. Низький земний вам уклін, дуже-дуже велика подяка Rhein-Dnipro e.V.  в Німеччину.»

Головний лікар Бородянської центральної районної лікарні Ігор Чебишев зі сльозами на очах згадує час, коли Бородянка була під окупацією рашистів. Першого березня - перші авіа удари, центр містечка  практично зруйнований. Наступного дня, разом з територіальною обороною вдалося евакуювати усіх пацієнтів.

Ігор Чебишев, головний лікар Бородянської центральної районної лікарні: 

«Дякувати Господу, ми вберегли всіх наших пацієнтів та персонал, нам вдалося евакуювати їх в місто Радомишль. Зараз місто відновлюється, відновлюється інфраструктура, лікарня зараз може надавати тільки допомогу при зверненні, але ми плануємо в найближчі дні відновити нашу роботу зі стаціонарної допомоги. Як тільки буде можливість відновити світло та воду - буде можливість відновити стаціонарну допомогу. Щиро дякую фонду за допомогу. Все буде Україна!»

30 функціональних електричних ліжок, медичні крісла, інвалідні візки, медичне обладнання, медикаменти та засоби гігієни доставили у Бородянку. Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро», персонал районної лікарні  та мешканці містечка висловлюють подяку німецьким друзям та партнерам. 

Особлива подяка за допомогу Boris Ivanchov Rhein-Dnipro e.V.
(https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB)

Слава Україні! Віримо у нашу Перемогу!