Kreator Bud

Черговий вантаж гуманітарної допомоги від Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» сформували і відправили на Чернігівщину

Черговий вантаж гуманітарної допомоги від Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»  сформували і відправили на Чернігівщину

Жорстока і кривава війна в Україні триває. З 27-го лютого по 31 березня жителі сіл Нова Басань, Новий Биків та Старий Биків, що належать до Новобасанської громади на Чернігівщині, перебували під окупацію російських військ. Сьогодні людям не вистачає їжі, ліків та елементарних побутових засобів для життя. 

Черговий вантаж гуманітарної допомоги від благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»  сформували і відправили на Чернігівщину. Мешканцям Ніжинського району волонтери фонду передали продукти харчування, медичні препарати, підгузки, дитяче харчування, засоби особистої гігієни, миючі та дезинфікуючі засоби, порошки для прання та інші необхідні речі.

Гуманітарна допомога доставлена з Німеччини, завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan Nicolas Quіrmbach, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, Anna Hendlinger, Kevin Schwed, також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Особлива подяка за допомогу Boris Ivanchov Rhein-Dnipro e.V.
(https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB)

БФ Ігоря Гуди «Твори добро» дякує також за надану допомогу партнерам з Барселони.

- Посольство України в Угорщині
- Консульство України в Барселоні
- Sepla Ayuda (благодійний фонд пілотів Іberia)
- Proteccion Civil de Cataluña (цивільний захист Каталонії)
- Khrystyna Sloyik (Христина Слоїк адвокат)

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів.