Kreator Bud

Десятитонна фура гуманітарної допомоги з Барселони прибула у Тернопіль

Десятитонна фура гуманітарної допомоги з Барселони прибула у Тернопіль

Десятитонна фура гуманітарної допомоги з Барселони прибула у Тернопіль – це продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, теплі ковдри, консервація та інші необхідні для життя людей у час війни товари. Вантаж, який уже сортують на складі тернопільські волонтери прибув за сприяння:

- Консульство України в Барселоні
- Sepla Ayuda ( благодійний фонд пілотів Іberia)
- Proteccion Civil de Cataluña (цивільний захист Каталонії)
- Khrystyna Sloyik ( Христина Слоїк адвокат) 

На складі Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» щодня кипить робота. Волонтери організовуються – розвантажують, фасують та відправляють у гарячі точки України найнеобхідніше. За період військових дій вантажі з благодійною допомогою – ліками, медичним обладнанням, засобами гігієни, дитячим харчуванням, памперсами, консерваціями, бронежилетами були завезені у лікувальні заклади, геріатричні та дитячі будинки, волонтерські центри Києва, Сум, Харкова, Чернігова, Запоріжжя та Дніпра.

Ліна Прокопів
заступник голови БФ Ігоря Гуди «Твори добро»:

«БФ «Твори добро», працюємо 24/7, сьогодні знову отримали благодійну допомогу від наших зарубіжних волонтерів, прийшла фура з Барселони, прийшов бус з Німеччини. Я щиро дякую всім людям, які організовуються і присилають сюди нам всі необхідні речі, медикаменти, засоби гігієни, які зараз дуже необхідні в гарячих точках нашої країни.

Партнери з Барселони обіцяють щотижня надсилати в Тернопіль гуманітарну допомогу. А  Благодійний фонд Твори добро» і надалі працюватиме щодня, аби необхідні речі потрапляли туди, де їх чекають найбільше.»