Kreator Bud

Фестиваль Архітектури та мистецтв «ВЕЖА»

Фестиваль Архітектури та мистецтв «ВЕЖА»

Фестиваль Архітектури та мистецтв «ВЕЖА» вдруге відбувається у Львові. Цьогоріч він отримав статус міжнародного і проходить, як і минулого року, у двох локаціях – центрі архітектури, дизайну та урбаністики Порохова Вежа та у Свірзькому замку. Вдруге у якості партнера та учасника архітектурного заходу фестиваль підтримала компанія «Креатор-Буд». Архітектурно-мистецький захід із назвою «Де? Конструкція» присвячений темі пошуку конструктивного діалогу поміж мистецтвами і триватиме протягом 7-ми днів. Голова Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України, керівник фестивалю «ВЕЖА» Богдан Гой, запевняє – для учасників фестивалю в рамках заходу передбачена насичена програма якісної музики, образотворчого мистецтва, інсталяції, моди, архітектури та дизайну.

- В нас буде декілька героїв, які будуть озвучуватись – це Казимир Малевич, це Іван Левинський, це окремо Львів як місто і спадщина, це Свірзький замок як об’єкт на території Львівської області – це те, про що ми будемо говорити і дискутувати на цьому фестивалі і сподіваємося на те, що ми зробимо крок вперед і наступного року – це буде не просто Міжнародний фестиваль, а подія державного масштабу, – зазначив голова Львівської обласної спілки архітекторів Богдан Гой.

В рамках Міжнародного фестивалю Вежа відбувся Архітектурний кінофестиваль, де компанія «Креатор-Буд» презентувала свій наймасштабніший комплекс, який незабаром стартуватиме у Києві – Сreator City. Це один з перших багатофункціональних житлових комплексів у Києві, який проходить сертифікацію за системою BREEAM. Головний архітектор проекту Андрій Фейдаш вірить у те, що презентований Сreator City стане не лише флагманом компанії, а й одним з ключових комплексів України.

- Перевагами нашого комплексу є локація, він знаходиться біля трьох станцій метро в пішохідній доступності, наш комплекс позиціонується як комплекс бізнес-класу. Головна ідея девелопера – позиціонувати його в сегменті бізнес-класу, тобто, ми підняли планку вище, а щоби відповідати тим вимогам планки «вище», нам довелося всім натрудитись і я впевнений, що воно було того варте, – наголосив головний архітектор ЖК Creator City Андрій Фейдаш.

Команда компанії «Креатор-Буд» іде у ногу з часом, підтримуючи важливі заходи та події, втілюючи цікаві архітектурні проекти у життя держави.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням.