Kreator Bud

Гуманітарний вантаж від благодійного фонду доставили в Охтирську центральну районну лікарню

Гуманітарний вантаж від благодійного фонду доставили в Охтирську центральну районну лікарню

Міста, селища та маленькі села, які переживають страх війни і до сьогодні потерпають від її жахливих наслідків, потребують нашої допомоги. Українці, як ніколи раніше, сильні і непереможні у своїй єдності. Волонтери благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» щоденно працюють, аби якнайшвидше допомогу отримали там, де її чекають. Гуманітарний вантаж від благодійного фонду у вигляді медикаментів, перев’язувальних матеріалів та медичного одягу доставили в Охтирську центральну районну лікарню. Ще донедавна в Охтирці велися активні бойові дії, зруйновано частину міста, пошкоджена інфраструктура. Втім, лікарня продовжує надавати медичну допомогу цивільним та військовим, які зазнали поранень, травм та каліцтв. Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» дякує за допомогу у доставці вантажу з міста Ромни в Охтирку волонтеру Олена Беркут.

Віримо у нашу Перемогу! Працюємо заради миру в Україні!

Гуманітарна допомога доставлена з Німеччини, завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan Nicolas Quіrmbach, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, Anna Hendlinger, Kevin Schwed, також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Особлива подяка за допомогу Boris Ivanchov Rhein-Dnipro e.V.
(https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB)

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» дякує партнерам з Барселони:

- Консульство України в Барселоні
- Sepla Ayuda ( благодійний фонд пілотів Іberia)
- Proteccion Civil de Cataluña (цивільний захист Каталонії)
- Khrystyna Sloyik (Христина Слоїк, адвокат) 

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів