Kreator Bud

Ігор Гуда — спікер на архітектурно-будівельному форумі «Відбудова країни»

Ігор Гуда — спікер на архітектурно-будівельному форумі «Відбудова країни»

11 травня 2023 року у КВЦ Парковий у Києві, відбудеться Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників».

Програмою форуму передбачено конструктивну та функціональну дискусію в рамках трьох тематичних блоків:

1. Міжнародний Блок — Дискусійна панель «Інвестиції. Інституції. Відбудова та інтеграція України до світового бізнес-контексту».
2. Архітектурний Блок — Внутрішній локальний бізнес — Дискусійна панель «Архітектура. Будівництво. Стратегії розвитку».
3️. Великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика».

Одним із спікерів буде Ігор Гуда, засновник «Креатор-буд», який виступить у третьому блоці: Великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика».
Компанія «Креатор-буд», член Ради директорів КБУ, є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. Девелопер сфокусований на будівництві житлової та комерційної нерухомості, його загальний портфель нараховує вже понад 50 реалізованих проєктів. Філії компанії працюють у Києві, Львові та Тернополі.

У 2022 році, на засіданні Ради директорів КБУ, Ігор Гуда був нагороджений орденом «БУДУЄМО КРАЇНУ» за активну участь у захисті держави, підтримку українських військових та національної економіки.

Під час BUSINESS FORUM пан Ігор поділиться своїм баченням щодо перспектив, можливостей та ризиків ринку нерухомості України у найближчі роки, а також розповість, які зміни вже відбулись і що чекатиме українських забудовників.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів «Креатор-буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.