Kreator Bud

Ігорю Гуді вручено подяку від Нацполіції за активну допомогу

Ігорю Гуді вручено подяку від Нацполіції за активну допомогу

За активну громадянську позицію, патріотизм, надзвичайно важливу та вагому підтримку працівників Національної поліції в Тернопільській області, які захищають територіальну цілісність держави і підтримують правопорядок в умовах воєнного стану, керівник головного управління поліції в Тернопільській області вручив подяку керівнику Благодійного фонду «Твори добро» Ігорю Гуді.

Начальник головного управління Національної поліції в тернопільській області Олександр Богомол подякував також за співпрацю і допомогу у час війни Юрію Ханіну, Андрію Яремі та Віктору Іванову. Уже вдруге тернопільські підприємці та меценати передали для працівників нацполіції позашляховики для виконання бойових операцій.  За словами Олександра Богомола, близько двохсот поліцейських, а це – першочергово, спецпризначенці та зведений загін рота «Тернопіль» спецпідрозділ КОРД несуть службу в зоні бойових дій.
Олександр Богомол , начальник Головного управління Національної поліцїї в Тернопільській області:

«Ми сьогодні хочемо подякувати всім меценатам,всім нормальним патріотам, якісним патріотам України, які допомагають в забезпеченні наших хлопців. На сьогодні держава забезпечила людей зброєю, амуніцією, але допомога в гарних транспортних засобах, які сьогодні застосовуються в проведенні бойових дій, дуже нам потрібна. Коли спецпідрозділ роти Тернопіль закинули на нульовку, я запитав у командира: «Що будемо робити?» Його були слова: «Якщо немає України, то нащо ми?». Я впевнений, що хлопці знають що робити і кожен з них якісно захистить батьківщину. Слава Україні! Героям слава!»