Kreator Bud

«Креатор-Буд» визнаний кращим забудовником 2021 року

«Креатор-Буд» визнаний кращим забудовником 2021 року

Експертна рада премії «Український будівельний Олімп» визначила найкращі будівельні компанії та житлові комплекси у 2022 році. Результатом дослідження вітчизняного будівельного ринку стало нагородження девелоперської компанії «Креатор-Буд» у номінації «Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність».

Серед ключових переваг компанії представники експертної ради, зокрема, відзначили європейську якість і високі стандарти будівництва, включаючи цікаві архітектурні та планувальні рішення, продумане наповнення прибудинкових зон. Також вони звернули увагу на відсутність заморожених об'єктів: усі житлові комплекси "Креатор-Буд" здаються в експлуатацію вчасно.

Фахівці, які добре знають будівельний бізнес, але не беруть у ньому безпосередньої участі, оцінювали будівельників за кількома критеріями. Експертна рада, до складу якої входять у тому числі представники Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, Асоціації ріелторів України та Спілки українських підприємців, приділила найбільшу увагу діловій репутації компаній, їх фінансово-економічним показникам, обсягам та якості робіт, виконанню зобов'язань, а також маркетинговому та кадровому потенціалу.

«Креатор-Буд» створено у 2006 році. За цей час девелопер реалізував понад 50 проектів, ставши лідером будівельного ринку в рідному Тернополі. Сьогодні компанія також працює у Львові та в Києві. Зокрема, наразі в столиці ведеться будівництво житлових комплексів комфорт-класу Gravity Park, бізнес-класу Creator City та преміум-класу Krauss Gallery.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.