Kreator Bud

«Креатор-Буд» визнано кращою девелоперською компанією Тернополя

«Креатор-Буд» визнано кращою девелоперською компанією Тернополя

Компанія «Креатор-Буд» стала переможцем Української народної премії. Шляхом незалежного рейтингового дослідження її визнано кращою девелоперською компанією Тернополя в 2021 році.

Перемогу «Креатор-Буд» присуджено за результатами онлайн-голосування, де кожен українець з травня по вересень поточного року міг віддати свій голос за улюблений бренд. При цьому інформація про вибір респондентів автоматично оприлюднювалася на їх персональних сторінках у соціальних мережах.

Українська народна премія – це всеукраїнський національний проект, метою якого є визначення найкращих товарів та послуг, представлених на українському ринку – шляхом збору та аналізу вподобань вітчизняних споживачів. Загалом в 2021 році було обрано 563 переможця у 24 категоріях, які були визнані лідерами своїх галузей за підсумками народного голосування.

«Креатор-Буд» створено у 2006 році. За цей час девелопер реалізував понад 50 проектів, ставши лідером будівельного ринку в рідному Тернополі. Сьогодні компанія також працює у Львові та в Києві. Зокрема, наразі в столиці ведеться будівництво житлових комплексів бізнес-класу Creator City та преміум-классу Krauss Gallery, крім того, стартує новий проект комфорт-класу Gravity Park.