Kreator Bud

Найпопулярніші житлові комплекси України від компанії «Креатор-Буд»

Найпопулярніші житлові комплекси України від компанії «Креатор-Буд»

Житлові комплекси компанії «Креатор-Буд» потрапили в ТОП-20 найпопулярніших проектів Києва, Тернополя та Львова. Кожного року портал нерухомості ЛУН підбиває підсумки на українському ринку житла та називає житлові комплекси у найбільших містах країни, які протягом року були найбільш популярними серед аудиторії порталу. 

У Києві серед ТОП-20 новобудов потрапили наступні проекти:
ЖК Creator City
ЖК Gravity Park


У Тернополі:
ЖК «Варшавський мікрорайон»
ЖК «Панорама»
ЖК «Набережна Вежа»
ЖК «Домініканський»
ЖК Beverly Hills
ЖК Atlanta Tower
ЖК Manhattan


У Львові:
ЖК на вулиці Стрийській


За місяці війни будівництво проектів компанії «Креатор-Буд» майже не зупинялось, і щомісячні фотозвіти, а також відеоогляди з будівництва демонструють, як будинки у Львові, Тернополі та Києві зростають вгору, наближаючи їх готовність.

Окрім будівництва, «Креатор-Буд» також займається гуманітарною діяльністю, за допомогою фонду «Твори добро» підтримуючи наших військових, лікарні та населення, а також молодь. Цю діяльність під керівництвом Ігоря Гуди, голови ради директорів «Креатор-Буд», компанія почала багато років тому, підтримуючи ініціативи, спрямовані на населення та культурно-духовну спадщину України. Регулярна допомога військовим та цивільним показана в коротких звітах на сайті компанії.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.