Kreator Bud

Пасха у волонтерському центрі благодійного фонду «Твори добро»

Пасха у волонтерському центрі благодійного фонду «Твори добро»

Два місяці в Україні війна… Попри біль, втрати, сльози і відчай, Українці продовжують жити. Вчаться радіти маленьким дрібничкам, цінувати кожен прожитий день, любити людей, які поруч.

Волонтерський центр від Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро», який надає прихисток переселенцям зі сходу та півдня нашої держави, працює в Тернополі від початку війни.

За цей час волонтери фонду «Твори добро» прийняли понад  двісті людей з Миколаївщини, Харківщини, Києва, Охтирки, Бучі, Дніпра, Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, Чернігівщини та інших постраждалих від воєнної агресії регіонів. Хтось транзитом на ніч, хтось на кілька днів відпочити перед виїздом в іншу країну, а дехто – на невизначений період, бо їхати більше немає куди і до кого…

Сьогодні у центрі для переселенців проживає п’ятнадцятеро людей, дві собаки і дві кішки. Їх об’єднала війна… І тепер це – велика дружня родина. У переддень Воскресіння Господнього волонтери БФ «Твори добро» завітали у центр з великодніми смаколиками.

Господині великої сім’ї переселенців з Києва, Дніпра, Харківщини та Донецька напекли домашніх пасочок та приготували у відповідь символічні патріотичні дарунки.

Ми віримо у нашу перемогу! Ми сильні і об’єднані!

Нехай воскресне з руїн Україна. І запанує мир у серцях українців!  

Христос воскрес! Воістину воскрес!