Kreator Bud

Передача права власності в 1-му будинку ЖК Creator City

Передача права власності в 1-му будинку ЖК Creator City

Шановні інвестори першого будинку!
Нагадуємо вам, що наразі триває процес передачі права власності. Щоб стати щасливим власником своєї квартири, прохання звертатися за тел. +380 (50) 517 97 68

Житловий комплекс Creator City спроектований за принципом «місто в місті» – все необхідне для життя знаходиться на території. На перших поверхах розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, власний дитячий садок, спа і салон краси, медичний центр. Всі власники квартир в житловому комплексі Creator City без жодних доплат отримають комплекти системи безпеки від Ajax Systems. Житло обладнане автономним опаленням та системою клімат контролю LG, це комфорт і економія до 40% на опаленні.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.