Kreator Bud

Переваги ЖК на вулиці Стрийській від «Креатор-Буд»

Переваги ЖК на вулиці Стрийській від «Креатор-Буд»

ЖК на вулиці Стрийській – це багатофункціональний проект формату «місто в місті», який компанія «Креатор-Буд» зводить на однойменній вулиці у Сихівському районі Львова.

Житловий комплекс включає в себе сім будинків із своєю інфраструктурою. Для мешканців передбачені власний дитячий садок, футбольний стадіон зі штучним покриттям, великий сквер і зони відпочинку, ландшафтний дизайн в кожному дворі, а також ігрові та спортивні майданчики, магазини та сервіси.

Перші шість будинків проекту формують собою окремий квартал, у той час як сьомий разом з дитсадком розташований поряд. Його простір спроектований згідно концепції «двір без машин» із закритою прибудинковою територією. Для авто мешканців передбачений підземний паркінг, який доповнить потужності існуючих наземних паркінгів ЖК.

Сьомий будинок комфорт-класу зводиться за монолітно-каркасною технологією з заповненням зовнішніх і міжквартирних стін керамоблоком і цеглою. Фасад якісно утепляється енергоефективною мінеральною ватою. Пересуватися мешканці будуть за допомогою сучасних безшумних ліфтів. Квартири матимуть панорамні вікна та засклені лоджії. А комбінована поверховість від 6 до 12 поверхів дозволила створити як класичні планування, так і дворівневі квартири з виходом на терасу.

Все житло у ЖК на вулиці Стрийській також має індивідуальне опалення завдяки власним газовим котлам. Таким чином, його мешканці менш залежні від комунальних мереж і можуть розпочинати та закінчувати опалювальний сезон на власний розсуд, налаштовуючи для себе комфортну температуру та заощаджуючи кошти.

Житловий комплекс розташований в зеленому екологічно чистому районі, але разом з тим має і чудове транспортне сполучення з іншими районами Львова. Шлях на авто до центру міста займає близько 10 хвилин, поряд також знаходяться кілька зупинок громадського транспорту. Крім того, навколо розташовані кілька парків, дитсадки і школи, медичні та спортивні об’єкти, торговельна та розважальна інфраструктура.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.