Kreator Bud

Переваги житлового комплексу «Бетховен» від «Креатор-Буд»

Переваги житлового комплексу «Бетховен» від «Креатор-Буд»

Житловий комплекс «Бетховен» – це проект комфорт-класу, який будується девелопером «Креатор-Буд» в Шевченківському районі Львова. Він передбачає зведення чотирьох будинків висотою від 14 до 16 поверхів із прибудинковою інфраструктурою.

ЖК створюється за концепцією «двір без авто» із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Біля будинків, перші поверхи яких відведені під комерційні об’єкти – кафе, магазини та сервіси – з’являться дитячий і спортивний майданчики, озеленені пішохідні алеї, зони відпочинку, бігові доріжки. А для автівок мешканців та їх гостей передбачений підземний паркінг та винесені за межі двору гостьові наземні паркомісця.

Кожен будинок матиме сучасні мебльовані лобі із дизайнерським оздобленням. Також в нежитловій частині передбачений простір для зберігання велосипедів та колясочні.

Житловий комплекс розташований поміж вулицями Липинського, Городницької та Бетховена – у 6 хвилинах на авто від центру Львова. Вдала локація забезпечує пішу досяжність до всієї розвиненої інфраструктури району – паркових зон, супермаркетів і ТЦ, комунальних та приватних шкіл і дитсадків, стадіону та спортклубів, медичних центрів і амбулаторій тощо. Поряд із ЖК також знаходяться кілька зупинок громадського транспорту.

Квартири у «Бетховені» матимуть панорамні вікна, завдяки чому відкривається чудовий краєвид, а всередину оселі потраплятиме більше сонячного світла. Будинки зводяться за монолітно-каркасною-технологією із заповненням стін керамоблоком та цеглою, а фасад комплексно утеплять мінеральною ватою. Така комбінація забезпечує високу енергоефективність, морозостійкість та шумоізоляцію. Для збереження зовнішнього вигляду фасаду для кожної квартири передбачені кошики під кондиціонери.

Також житловий комплекс матиме автономне опалення – власна котельня на даху дозволить мешканцям регулювати температурний режим. А індивідуальні теплолічильники допоможуть не переплачувати за спожиті енергоресурси.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.