Kreator Bud

Переваги житлового комплексу Gravity Park від «Креатор-Буд»

Переваги житлового комплексу Gravity Park від «Креатор-Буд»

Gravity Park — житловий комплекс комфорт-класу, що будується компанією «Креатор-Буд» на проспекті Перемоги, 139 у Києві. Перша черга проекту включає п'ять будинків середньої поверховості серед зелені Святошинського району столиці.

Дихати свіжим повітрям Святошинського лісу, гуляти з родиною біля озера «Верховина» і Святошинським озером — у мешканців Gravity Park під рукою буде справжня пляжна зона. Разом з цим житловий комплекс зовсім близько до метро, до станції метро  «Житомирська» всього 2 км. Поруч розташовано великі супермаркети.

Тут, в оточенні соснового лісу, зведуть багатофункціональний комплекс комфорт-класу з 13 будинків.

В апартаментах на перших поверхах розташовані власні тераси, де приємно проводити вечори за чашкою ароматної кави. На останніх поверхах стелі більшої висоти, а всі тераси та балкони мають велику площу. В апартаментах забудовник влаштує радіатори, лічильники, вікна з двокамерними склопакетами, металеві протиударні вхідні двері.

Житловий комплекс Gravity Park спроектований за принципом «місто в місті». Під рукою — власний торгівельно-розважальний центр з торговими галереями, кінотеатром, дитячим розважальним центром. Також, не виходячи із комплексу ви зможете відпочити і розслабитись у власному SPA-комплекс із чотирма басейнами, який відкриється на території. Але і це ще не все. В Gravity Park відкриється власний ресторан із видом на зону відпочинку.

На території прогулянкові алеї, спортивні майданчики, зони вигулу домашніх улюбленців. На перших поверхах обладнані лапкомийки. Для найменших — власні школа і дитячий садок. Для водіїв — підземний та наземний паркінги. 

За умови повної оплати в житловому комплексі діють знижки — подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.