Kreator Bud

Переваги житлового комплексу Krauss Gallery від «Креатор-Буд»

Переваги житлового комплексу Krauss Gallery від «Креатор-Буд»

Krauss Gallery – це вишукана нерухомість класу «еліт» в самому центрі Києва. Розташований на вулиці Круглоуніверситетська, 5-7, він завжди знаходиться у вирі ділового та культурного життя Печерського району.

Проєкт девелоперської компанії «Креатор-Буд» представляє собою десятиповерховий будинок з квартирами та апартаментами, звідки відкривається дивовижний краєвид на історичний центр міста. Бессарабський ринок і вулиця Хрещатик, PinchukArtCentre та Арена Сіті, Пасаж, парки і сквери, елітні ліцеї, гімназії та школи, ключові торговельні центри і магазини, клініки та фітнес-клуби – у Krauss Gallery все необхідне на відстані кількох кроків.

На майбутніх мешканців Krauss Gallery чекає сервіс найвищого рівня. У дизайнерському лобі передбачена комфортна зона відпочинку, кімната для проведення зустрічей, зручна вбиральня з зоною для немовлят, лапомийки для домашніх улюбленців. Крім того, на перших поверхах розміститься інша необхідна інфраструктура житлового комплексу – дитяча кімната, спа-салон, спортзал з crossfit-тренажерами, біговими доріжками та боксерською грушою.

А навколо Krauss Gallery відкриваються всі широкі можливості ділового центру столиці – Бессарабський ринок і вулиця Хрещатик, PinchukArtCentre та Арена Сіті, парки і сквери, елітні ліцеї, гімназії та школи, ключові торговельні центри і магазини, клініки та фітнес-клуби.

Високий клас нерухомості в Krauss Gallery підтверджується вишуканою архітектурою та надійними технологіями будівництва. Каскадні форми з зеленими терасами, навісний вентильований фасад з натуральним каменем та вітражним склінням, високі стелі та панорамні вікна, стіни з керамічної цегли, додаткова шумоізоляція між поверхами і квартирами, автоматизація та диспетчеризація всіх систем, контроль доступу, власна котельня і система очищення води – тут кожне рішення працює на безпеку і комфорт мешканців Krauss Gallery.

Чекаємо вас у відділі продажів за адресою:
вул. Дегтярівська, 17-19

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.