Kreator Bud

Перші власники отримали ключі від квартир у будинку №1 ЖК Creator City

Перші власники отримали ключі від квартир у будинку №1 ЖК Creator City

21 листопада у житловому комплексі Creator City від компанії «Креатор-Буд», розташованому за адресою вул. Дегтярівська 17-19, м. Київ, перші інвестори отримали ключі від квартир у 1-му будинку, а також подарунки — комплекти системи безпеки Ajax для кожної квартири. 
Комплект від Ajax включає набір пристроїв, які захистять оселю від вторгнення та інших непередбачуваних ситуацій. Це комплексне рішення, яке дозволяє ефективно вирішити питання безпеки помешкання та керування домашніми приладами. Всі власники квартир в житловому комплексі Creator City без жодних доплат отримають комплекти системи безпеки від Ajax Systems.

Житловий комплекс Creator City спроектований за принципом «місто в місті» — все необхідне для життя знаходиться на території. На перших поверхах розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, власний дитячий садок, спа і салон краси, медичний центр. Житло обладне автономним опаленням та системою клімат контролю LG, це комфорт і економія до 40% на опаленні.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.