Kreator Bud

Помічник Креатор-Буд: ваш асистент з вибору житла в Telegram

Помічник Креатор-Буд: ваш асистент з вибору житла в Telegram

Компанія «Креатор-Буд» запустила Telegram-бот, який робить значно простішим процес вибору житла в новобудовах девелопера. У боті «Помічник Креатор-Буд» представлена інформація про київські житлові комплекси компанії: Creator City, що зводиться в Шевченківському районі столиці, клубний будинок Krauss Gallery в Печерському районі, а також вже введений в експлуатацію ЖК на Науки, 58 в Голосіївському районі.

Функціонал бота дозволяє зручно та стисло отримати всю основну інформацію про новобудови, не витрачаючи зайвого часу на її пошук. «Помічник Креатор-Буд» розповість про переваги локації житлового комплексу та особливості його внутрішньої інфраструктури, підкріпивши це презентаційними відео, надасть актуальну інформацію про ціни, акційні пропозиції, умови розтермінування. Також в ньому можна переглянути фото- та відеозвіти ходу будівельних робіт, дізнатися про терміни та технології будівництва, завантажити дозвільні документи, подивитися графік роботи та точне розташування відділу продажів для отримання детальної консультації.

Для тих, хто бажає заздалегідь вивчити більш розгорнуту інформацію про новобудови від «Креатор-Буд», передбачена можливість в один клік перейти на сайт житлового комплексу. Також через бот можна залишити свої контакти для отримання зворотного зв’язку від менеджерів у дистанційному режимі.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням