Kreator Bud

П'ята фура з Німеччини прибула на склад благодійного фонду «Твори добро»

П'ята фура з Німеччини прибула на склад благодійного фонду «Твори добро»

Війна в Україні  продовжує забирати життя військових і мирних людей, руйнувати інфраструктуру, тисячі будинків і людських доль.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» не втомлюється дякувати нашим друзям з Німеччини, зокрема, Rhein-Dnipro (https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB) за неймовірну підтримку і допомогу, яку впродовж війни вони надають Україні. За два місяці повномасштабної війни з росією, наші німецькі партнери відправили в Україну 13 фур, 12 бусів та 12 легкових автомобілів гуманітарної допомоги.

П’яту фуру з 13-ти тонним вантажем допомоги з Німеччини уже розвантажили волонтери БФ «Твори добро» на волонтерському складі фонду. Засоби гігієни, перев’язувальний матеріал, медичне обладнання, медикаменти, дезінфікуючі засоби, інвалідні візки, лікарняні ліжка, ходунки та милиці, ергометр, дефібрилятор, спальні мішки, каримати, підгузки, консервації, продукти харчування – це те, що волонтери уже сортують для відправлення українцям в гарячі точки нашої держави. Десятки лікарень, військових госпіталів, військових частин, тисячі наших захисників на передовій та мирних жителів України, які потерпають від наслідків страшної війни в Україні, продовжують отримувати вантажі з допомогою. Щодня ми наближаємо нашу перемогу, роблячи свій внесок у мирне і щасливе майбутнє нашої держави.

Доставку та сортування на склад БФ «Твори добро» організовують: Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» Ліна Прокопів

Подяка усім волонтерам, які розвантажують, сортують, доставляють гуманітарні вантажі для потреб українців у час війни в гарячі точки

Разом до перемоги!