Kreator Bud

Старт продажів 2-го будинку ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд»

Старт продажів 2-го будинку ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд»

У житловому комплексі Gravity Park почалися продажі у другому будинку. Для придбання доступні варіанти житла площею від 39,07 до 107,74 м2.

Gravity Park – житловий комплекс комфорт-класу, що будується компанією «Креатор-Буд» на проспекті Перемоги, 139 у Києві. Перша черга проекту включає п'ять будинків середньої поверховості серед зелені Святошинського району столиці.

Детальну інформацію про площу, ціни та умови придбання нерухомості в ЖК Gravity Park ви можете дізнатися у відділі продажів за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 139.

У житловому комплексі діють знижки за умови 100% оплати – подробиці за посиланням. А також є можливість взяти житло в розстрочку до 3 років – деталі за посиланням.



Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.