Kreator Bud

Старт продажів у третьому будинку ЖК Creator City

Старт продажів у третьому будинку ЖК Creator City

Почалися продажі квартир у третьому будинку житлового комплексу бізнескласу Creator City від девелоперської компанії «Креатор-Буд». Запланована дата введення в експлуатацію – 1 квартал 2024 року. До кінця будівництва діє розтермінування з першим внеском від 30%.

Будинок матиме вентильований фасад з керамогранітом, зовнішні та внутрішні стіни з цегли, утеплення мінеральною ватою, 4 вантажно-пасажирських ліфти та 1 вантажний. Висота стель складає 3 м для квартир на 2-21 поверхах та 3,25 м для пентхаусів на 22-23 поверхах.

За умови 100% оплати – знижки до 8%,  акційні умови діють з 15.06.2021 до 30.06.2021.

ЖК Creator City від компанії «Креатор-Буд», який зводиться на вулиці Дегтярівській, 17-19 в Шевченківському районі Києва, передбачає будівництво цілого нового кварталу з 8 будинків. На закритій території, спроєктованій згідно з концепцією «двір без авто», передбачено всю необхідну інфраструктуру: дитячий садок, спортивний комплекс з басейном, супермаркет, медичний центр, різнопланові зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, а також власний ландшафтний парк площею 2 га із водоймою. Для автівок мешканців запроєктовано дворівневий підземний паркінг з ліфтом.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням.