Kreator Bud

У чвертьфіналі за Кубок України «Креатор-Буд» переміг донецький «Шахтар» з рахунком 2:0

У чвертьфіналі за Кубок України «Креатор-Буд» переміг донецький «Шахтар» з рахунком 2:0

30 жовтня, у неділю  на центральному стадіоні Тернополя відбулась друга грачвертьфіналу Кубка України серед ветеранів між ФК «Креатор-Буд» та донецькою командою «Шахтар». 23 жовтня, у першій грі чвертьфіналу в Києві футболісти «Креатор-Буду» обіграли суперника з рахунком 4:2. Друга гра чвертьфіналу завершиласьіз рахунком 2:0 на користь «ФК «Креатор-Буд». Визначальним для тернопільських футболістів  став другий тайм, у якому на 55-тій хвилині відзначився  Андрій Шпак, а на 65-тій хвилині вболівальники аплодували Ігорю Панчуку, який  додав у скарбницю креаторівців ще один гол.

Хорошу гру показали і суперники із «Шахтаря», серед яких легенди футболу -  Юрій Вірст, Сергій Попов, Володимир П’ятенко, Геннадій Орбу, Геннадій Зубов, Михайло Старостяк, Віктор Леонов та Сергій Ковальов.

На думку президента команди, нападника ФК «Креатор-Буд» Ігоря Гуди, гра була не простою, але цікавою і напруженою . Команда довела свою професійність і готовність боротись за Кубок України. Нагадаємо, що ветерани ФК «Креатор-Буд» - володарі Кубка України 2014-го року та фіналісти Супер-кубка України 2015-го року.

Право виборювати звання фіналіста Кубка України серед ветеранів футболу будуть чотири команди, серед яких - «Кривбас» - Кривий Ріг, «Іллічівець» - Маріуполь,  «Умань»-Вінниця та «Креатор-Буд» - Тернопіль. Захищати честь міста у чемпіонаті будуть:головний тренер Віталій Гоцалюк, президент команди Ігор Гуда, відомі в Україні футболісти Іван Матлак, Михайло Оліяр, Андрій Шпак, Сергій Богородиченко, Автанділ Гвіанідзе, Руслан Хома, Богдан Іванців, Віктор Кучерас.

Фаворити Тернопільщини уже готуються до зустрічі з суперником у півфіналі, що відбудеться в середині листопада у Кривому Розі.