Kreator Bud

У Telegram-боті «Помічник Креатор-Буд» з’явилися житлові комплекси Тернополя

У Telegram-боті «Помічник Креатор-Буд» з’явилися житлові комплекси Тернополя

Офіційний Telegram-бот девелопера «Креатор-Буд» поповнився ще одним містом. Відтепер у «Помічнику Креатор-Буд» доступна інформація про житлові комплекси у Тернополі. Зокрема, у боті можна ознайомитися з сьомома ЖК забудовника, у яких наразі відкрито продажі: «Домініканський», Atlanta Tower, Manhattan, Beverly Hills, «Варшавський мікрорайон», «Набережна Вежа» і «Метрополь». Також асистент містить інформацію про дванадцять вже реалізованих проектів у рідному місті девелопера.

Тож відтепер завдяки «Помічнику Креатор-Буд» можна швидко та зручно ознайомитися з проектами у всіх трьох містах присутності забудовника. Раніше у бот було також додано інформацію про львівські ЖК на Стрийській і «Бетховен». Крім того, в ньому представлені всі київські житлові комплекси компанії: Creator City на Лук’янівці, Krauss Gallery біля Хрещатика, а також Gravity Park і Vernadsky у Святошинському районі столиці.

Нагадаємо, що функціонал бота дозволяє стисло отримати всю основну інформацію про новобудови «Креатор-Буд». Це переваги локації житлового комплексу та особливості його внутрішньої інфраструктури, підкріплені презентаційними відео, актуальна інформація про ціни, акційні пропозиції, умови розтермінування, фото- та відеозвіти ходу будівельних робіт, терміни та технології будівництва, дозвільні документи, графік роботи та точне розташування відділу продажів. Для тих, хто бажає отримати більш розгорнуті дані, передбачена можливість в один клік перейти на сайт житлового комплексу. Також через бот можна залишити свої контакти для отримання зворотного зв’язку від менеджерів.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.