Kreator Bud

Участь «Креатор-Буд» в Архітектурно-будівельному форумі «Відбудова країни»

Участь «Креатор-Буд» в Архітектурно-будівельному форумі «Відбудова країни»

11 травня 2023 року у КВЦ Парковий у Києві відбувся Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників». 

Одним із спікерів був Ігор Гуда, засновник «Креатор-Буд», який виступив у третьому блоці: Великий бізнес — Дискусійна панель «Девелопмент. Ринок. Містобудівна політика».

Головний висновок, який можна зробити з усіх обговорень: Україну не перемогти. Дуже велика кількість людей, що не зупиняються ні на мить, та шукають можливості, аби й сьогодні, і в майбутньому ми разом відбудували все зруйноване, забудовники завершили активні проекти та продовжували створювати сучасне, зручне житло для українців. 

З обговорень та спостережень можна побачити, що будівельна індустрія адаптувалась, більшість девелоперів відновила будівництво і продажі. Активно продовжується будівництво в туристичній сфері — запит високий, і за сучасних умов українці відпочивають в межах держави. Є високий інтерес з боку іноземних інвесторів до участі в проектах відбудови, а також всі чекають на розширення програми єОселя — державної програми доступного кредитування житла, що дозволить більшій кількості українців стати власниками житла. 

Віримо в Україну, її непереможність та силу її героїв, та разом збудуємо краще майбутнє.