Kreator Bud

Вантажний бус з гуманітарною допомогою у Чернігів прибув і від благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»

Вантажний бус з гуманітарною допомогою у Чернігів прибув і від благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»

Більше місяця Чернігівщина здригалася від ракетних та авіа ударів російського окупанта. Після тривалої блокади, рятувальники розбирають завали будинків, у містечка та села почали надходити вантажі з допомогою. Вантажний  бус з гуманітарною допомогою  у Чернігів прибув і від Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро». У Чернігівську міську лікарню №2 волонтери благодійного фонду передали центральні венозні катетери, хірургічний шовний матеріал, стерильні рукавиці та медичний одяг, перев’язувальний матеріал, милиці, візки,  медичні засоби для хірургії, інтенсивної терапії  та життєво необхідні медикаменти (інсулін, L-Тироксин).

Гуманітарна допомога доставлена з Німеччини, завдяки згуртованій роботі цілої родини Jana Kramer, Jan Nicolas Quіrmbach, Jasmin, Kaj та Alla Kramer, Anna Hendlinger, Kevin Schwed, також сім’ї Wenzelmann та Прокопів і Рисан. 

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів

Подяка усім волонтерам та водіям, які розвантажують, сортують, формують вантажі благодійної допомоги та доставляють її у гарячі точки України.

Слава Україні! Слава воїнам ЗСУ!