Kreator Bud

Відеозвіт будівництва ЖК «Домініканський» від «Креатор-Буд» у травні 2022

Відеозвіт будівництва ЖК «Домініканський» від «Креатор-Буд» у травні 2022

ЖК «Домініканський» – це сучасна і функціональна архітектура, енергоефективні інженерні рішення, безпечна та закрита прибудинкова територія, повноцінна сервісна інфраструктура.
ЖК «Домініканський» вирізняється надзвичайно вдалою локацією. Всього 450 метрів до центру міста. Поруч парк імені Тараса Шевченка та набережна.

Станом на травень 2022 року під перший будинок, він же блок А, на 100% виконали котлован, повністю влаштували палі і залили плиту-ростверк. Зараз активно триває влаштування монолітного каркасу, готово 18%.

У другому будинку, це блок Б, будівельники теж повністю виконали котлован, влаштували палеве поле, на 100% залили плиту-ростверк. Монолітний каркас будинку майстри влаштували на 32%. 

Житловий комплекс «Домініканський» – це безпечна і закрита прибудинкова територія з дитячим майданчиком. Для мешканців і гостей запроектований 3-поверховий торгово-офісний комплекс. Для водіїв – підземний дворівневий паркінг з ліфтом. В світлих квартирах сучасного планування – панорамні вікна, засклені балкони і лоджії. На даху своя котельня.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділами продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.