Kreator Bud

Відеозвіт будівництва ЖК Manhattan від «Креатор-Буд» у травні 2022

Відеозвіт будівництва ЖК Manhattan від «Креатор-Буд» у травні 2022

ЖК Manhattan – це не лише один з найкрасивіших комплексів Тернополя, це – комфортний простір для якісного рівня життя його мешканців.

Станом на травень 2022 року на 100% виконали монолітний каркас будинку. Сходові марші і майданчики теж виконані повністю. Зовнішні, внутрішні стіни і перегородки готові на 80%. Металопластикові вікна встановлені на 40%. Внутрішні інженерні системи комплексу теж влаштовані на 40%. 

Житловий комплекс Manhattan розташований у центрі жвавого мікрорайону. Зовсім поруч одразу знаходиться два торгівельні центри – «Площа Ринок» та «Аляска», школи, садочки. Manhattan має зручне транспортне сполучення зі всіма  мікрорайонами обласного центру. Неподалік розташований гірськолижний курорт «Савич-парк».

Комплекс передбачає повноцінну власну інфраструктуру: підземний паркінг з ліфтом і великою кількістю паркомісць, комерційні приміщення на першому поверсі, інтерактивний майданчик для відпочинку дітей та дорослих. Усі мешканці матимуть індивідуальне опалення.



Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділами продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.