Kreator Bud

Відеозвіт будівництва ЖК «Метрополь» від «Креатор-Буд» у травні 2022

Відеозвіт будівництва ЖК «Метрополь» від «Креатор-Буд» у травні 2022

ЖК «Метрополь» є частиною забудови Майдану героїв Небесної сотні, який є взірцем нового якісного громадського простору у місті Тернопіль.

Станом на травень 2022 року на 97% виконали монолітний каркас будинку. Зовнішні стіни на 98%. Внутрішні стіни і перегородки будівельники виконали на 93%. Сходові марші і майданчики готові на 90%. Металопластикові вікна встановлені на 98%. Вітражі влаштовані на 80%. Фасадні роботи виконали на 55%. На 80% змонтовані ліфти. Котельня готова на 70%. На 10% влаштували покрівлю. Внутрішні інженерні системи комплексу влаштовані на 65%.

На перших трьох поверхах ЖК «Метрополь» запроектовано торгово–розважальний центр. На території – сучасний дитячий майданчик. У кожній квартирі – засклені лоджії та панорамні вікна. У комплексі передбачено підземний паркінг, та власна котельня із поквартирним регулюванням подачі тепла.



Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділами продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.