Kreator Bud

Відеозвіт будівництва ЖК «Варшавський мікрорайон» від «Креатор-Буд» у квітні 2022

Відеозвіт будівництва ЖК «Варшавський мікрорайон» від «Креатор-Буд» у квітні 2022

Житловий комплекс «Варшавський мікрорайон» від «Креатор-Буд» – це один із наймасштабніших архітектурних проектів у Тернополі, неподалік парку «Національного відродження». Перші п’ять будинків вже здані в експлуатацію, ще три будуються. 

Станом на квітень 2022 року у шостому будинку монолітний каркас, зовнішні, внутрішні стіни і перегородки готові повністю. На сто відсотків виконані сходові марші та повністю влаштовані внутрішні металопластикові вікна, закінчують монтаж фасадних. На фінішному етапі влаштування ліфтів. Окрім цього, у шостому будинку на 60 відсотків готові фасади, на половину влаштували вітражі, на 20 відсотків виконали покрівлю. Наполовину готова котельня, на 38 відсотків – внутрішні інженерні системи.


У сьомому будинку готові котлован, влаштовані палі, залита монолітна плита-ростверк. Монолітний каркас готовий на 13 відсотків. 

Під восьмий будинок влаштовують котлован, виконали майже на третину. 

В житловому комплексі «Варшавський мікрорайон» кожен оцінить високу якість проекту та його переваг. Батьки оцінять власні дитячий садок і початкову школу. На території –  спортивний комплекс з фітнес-центром, торгово-розважальний комплекс, медичний центр. В озелененому дворі розташуються інтерактивні дитячі майданчикам із сучасним м’яким покриттям. В комплексі наземний паркінг та вбудовані гаражі. На даху своя котельня.

У житловому комплексі діють знижки до 15% за умови повної оплати – подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділами продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.