Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Atlanta Tower від «Креатор-Буд» у травні 2022 року

Хід будівництва ЖК Atlanta Tower від «Креатор-Буд» у травні 2022 року

Житловий комплекс Atlanta Tower вирізняє вигідне місце розташування в центральному екологічно-чистому районі міста, віддаленому від шумних магістралей.

Станом на травень 2022 року на 100% виконали котлован, повністю влаштували палі і залили плиту-ростверк. Триває влаштування монолітного каркасу. Готово 80%. 

Сходові марші виконані на 92%. Зовнішні стіни готові на 27%. Внутрішні стіни і перегородки будівельники виконали на 25%. 

Житловий комплекс бізнес-класу Atlanta Tower – це комфорт для кожного мешканця. Тут інтерактивний майданчик для відпочинку дітей та дорослих, сучасні дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінг. В квартирах – індивідуальне опалення.

Також ви можете придбати нерухомість зі знижками до 15% за умови 100% оплати подробиці – за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділами продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.