Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» у січні 2022

Хід будівництва ЖК «Бетховен» у січні 2022

В житловому комплексі «Бетховен», який зводиться компанією «Креатор-Буд» в Шевченківському районі Львова, активно тривають будівельні роботи. Зокрема, вже повністю зведені монолітні каркаси будинків №6 і №7. В обох будинках також завершений монтаж сходових маршів і майданчиків.

Наразі мулярі продовжують роботи зі зведення зовнішніх і внутрішніх стін та перегородок. В будинку №6 роботи завершені на 60%, у №7 – на 65%.

«Бетховен» - це проект комфорт-класу від девелопера «Креатор-Буд», який передбачає зведення чотирьох будинків від 14 до 16 поверхів із власною інфраструктурою. ЖК створюється згідно з концепцією «двір без авто» із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Біля будинків, перші поверхи яких відведені під комерційні об’єкти, з’являться дитячий і спортивний майданчики, озеленені пішохідні алеї, зони відпочинку та бігові доріжки. А для автівок мешканців і їх гостей передбачений підземний паркінг та винесені за межі двору гостьові наземні паркомісця.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.