Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у липні 2021

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у липні 2021

В житловому комплексі «Бетховен», який зводиться компанією «Креатор-Буд» в Шевченківському районі Львова, активно тривають будівельні роботи. 
 
Зокрема, майже наполовину завершене зведення монолітних каркасів будинків №6 і №7. Наразі роботи в шостому будинку ЖК виконані на 48%, в сьомому – на 40%.

В обох будинках також розпочато монтаж сходових маршів та майданчиків. Крім того, в шостому будинку мулярі приступили до зведення внутрішніх стін та перегородок.

«Бетховен» – це проєкт комфорт-класу від девелопера «Креатор-Буд», який передбачає зведення чотирьох будинків від 14 до 16 поверхів із власною інфраструктурою. ЖК створюється за концепцією «двір без авто» із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Біля будинків, перші поверхи яких відведені під комерційні об’єкти, з’являться дитячий і спортивний майданчики, озеленені пішохідні алеї, зони відпочинку та бігові доріжки. А для автівок мешканців і їх гостей передбачений підземний паркінг та винесені за межі двору гостьові наземні паркомісця.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.