Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у травні 2023

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у травні 2023

Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу «Бетховен» за травень, що розташований в Шевченківському районі Львова, на вулиці Городницькій.

Тут будують сучасний житловий комплекс комфорт-класу з квартирами, які будуть мати панорамні вікна, автономне опалення, теплові лічильники, кошики для кондиціонерів на фасадах.

Станом на травень, 2023 року у 6 будинку монолітний каркас, зовнішні і внутрішні стіни, сходові марші готові на 100%. В будинку повністю влаштовані внутрішні металопластикові вікна. На 96% готові фасадні вікна. Продовжується влаштування фасадів. Виконано 40%. Покрівля влаштована повністю. 

Паралельно тривають роботи над зведенням 7-го будинку. Монолітний каркас, стіни, перегородки і сходові марші тут теж виконані повністю. Тут вже повністю влаштовані внутрішні вікна. На 96% готові фасадні вікна. Покрівля влаштована повністю. Фасадні роботи виконані на 90%.

Розпочато будівництво 8 будинку. На 85% влаштований котлован. На 30% виконані палі і влаштована плита-розтверк.

Під 9 будинок теж копають котлован. Готово 85%. 

Житловий комплекс «Бетховен» вирізняється продуманою прибудинковою територією. Тут облаштують озеленені пішохідні алеї, бігові доріжки, дитячий і спортивний майданчики. В комплексі передбачені місця для велосипедів та дитячих візочків. Власники авто оцінять підземний паркінг і гостьову автостоянку.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.