Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Creator City від «Креатор-Буд» у червні 2022

Хід будівництва ЖК Creator City від «Креатор-Буд» у червні 2022

В житловому комплексі Creator City, який зводиться в Шевченківському районі Києва, активно продовжується будівництво.

В першому будинку закінчують фасадні роботи та оздоблення місць загального користування. Влаштування вхідної групи виконано на 65%. Розпочали благоустрій прибудинкової території. На 100% влаштували систему кондиціонування LG.

Одночасно продовжують зведення другого будинку. Завершили на 100% монолітні роботи в підземному паркінгу, який складається з 3-х поверхів. Будівельники продовжують заливати монолітний каркас будинку, готово вже три з половиною поверхи.

Під третій будинок на 100% влаштували котлован. Також повністю виконали його огородження. На третину влаштували буронабивні палі. 

В четвертому будинку вже повністю виконали монолітний каркас мінус другого і мінус третього поверхів паркінгу, а вертикальні елементи мінус першого поверху готові на 90%.

Житловий комплекс Creator City спроектований за принципом «місто в місті» – все необхідне для життя знаходиться на території. На перших поверхах розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, власний дитячий садок, спа і салон краси, медичний центр. Всі власники квартир в житловому комплексі Creator City без жодних доплат отримають комплекти системи безпеки від Ajax Systems.

За умови 100% оплати у житловому комплексі діють знижки – подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.