Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Creator City від «Креатор-Буд» у квітні 2023

Хід будівництва ЖК Creator City від «Креатор-Буд» у квітні 2023

Житловий комплекс Creator City спроектований за принципом «місто в місті» — все необхідне для життя знаходиться на території. На перших поверхах розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, власний дитячий садок, спа і салон краси, медичний центр.

Станом на квітень у першій секції другого будинку тривають монолітні роботи. Її каркас сягає вже 13 поверху. Зовнішні і внутрішні цегляні стіни та перегородки влаштовані до шостого поверху. Продовжується влаштування сходових маршів, які сягають вже 13 поверху.

В другій секції цього ж будинку закінчують зведення монолітного каркасу останнього – сьомого поверху. До речі, на даху цієї секції розташується відкрита функціональна тераса.

Паралельно триває зведення 3-го будинку. Будівельники на 100% виконали фундаментну плиту паркінгу. Розпочали влаштування вертикальних елементів паркінгу -3 поверху. Готово 10%.

В четвертому будинку теж триває робота над підземною його частиною. Монолітний каркас готовий на -3, -2, -1 поверхах. Плита перекриття мінус першого поверху готова на 100%.

Житло обладнане автономним опаленням та системою клімат контролю LG. Це комфорт і економія до 40% на опаленні. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу з ліфтами.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.