Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Домініканський» від «Креатор-Буд» у липні 2022

Хід будівництва ЖК «Домініканський» від «Креатор-Буд» у липні 2022

ЖК «Домініканський» – це сучасна і функціональна архітектура, енергоефективні інженерні рішення, безпечна та закрита прибудинкова територія, повноцінна сервісна інфраструктура.

ЖК «Домініканський» вирізняється надзвичайно вдалою локацією. Всього 450 метрів до центру міста. Поруч парк імені Тараса Шевченка і набережна.

Станом на липень 2022 року під перший будинок, блок А, на 100% виконали котлован, повністю влаштували палі та залили плиту-ростверк. Активно триває влаштування монолітного каркасу, готовність 30%. Сходові марші також готові на 30%.

У другому будинку, блок Б, будівельники повністю виконали котлован, влаштували палеве поле, на 100% залили плиту-ростверк. Монолітний каркас будинку майстри влаштували на 50%. Сходові марші готовність 50%.

Житловий комплекс преміум-класу «Домініканський» – це безпечна і закрита прибудинкова територія з дитячим майданчиком. Для мешканців і гостей запроєктований 3-поверховий торгово-офісний комплекс. Для водіїв – підземний дворівневий паркінг з ліфтом. У квартирах сучасного планування – панорамні вікна, засклені балкони та лоджії. На даху власна котельня.

За умови 100% оплати у житловому комплексі діє акція – подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.