Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у травні 2023

Хід будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у травні 2023

Gravity Park – житловий комплекс комфорт-класу, що будується компанією «Креатор-Буд» на Берестейському проспекті, 139 у Києві. Перша черга проекту включає п'ять будинків середньої поверховості серед зелені Святошинського району столиці. Тут, в оточенні соснового лісу, зведуть багатофункціональний комплекс комфорт-класу з 13 будинків.



Станом на травень місяць під перший будинок першої черги закінчили влаштовувати котлован. Продовжується підготовка до влаштування фундаментної плити.

В другому будинку триває зведення монолітного каркасу. Зараз будівельники заливають бетон на рівні восьмого поверху. Сходові марші і майданчики влаштовані на рівні сьомого поверху.

В четвертому будинку теж тривають монолітні роботи. Вже готовий каркас першого і другого поверхів. Сходові марші і майданчики виконані на рівні першого поверху.

Житловий комплекс Gravity Park спроектований за принципом «місто в місті» — все необхідне для життя знаходиться на території. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.