Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Krauss Gallery від «Креатор-Буд» у березні 2023

Хід будівництва ЖК Krauss Gallery від «Креатор-Буд» у березні 2023

Клубний будинок Krauss Gallery – це вишукана нерухомість преміум-класу в самому центрі Києва. Розташований на вулиці Круглоуніверситетська, 5-7, він завжди знаходиться в гущі ділового та культурного життя Печерського району.



У будинку повністю готові котлован, палеве поле та фундамента плита. Тривають роботи з будівництва підземного паркінга, на 95% готові вертикальні стіни та на 90% перекриття на -4 поверсі. 

Проект девелоперської компанії «Креатор-Буд» представляє собою десятиповерховий будинок з квартирами і апартаментами, звідки відкривається дивовижний вид на історичний центр міста. Житловий комплекс оточений десятками кафе, ресторанів та магазинів, ключовими торговельно-розважальними центрами. Лише 200 метрів відділяє його від вулиці Хрещатик та Бессарабського ринку, поруч знаходяться ЦУМ, ТРЦ Gulliver, Arena City і «Мандарин Плаза», Київський Пасаж. Шанувальників культури потішить близькість PinchukArtCentre, Палацу Спорту, піша досяжність до п’яти театрів та шести музеїв. У Krauss Gallery все необхідне для щасливого і активного життя на відстані кількох кроків.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.