Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Manhattan від «Креатор-Буд» у липні 2022

Хід будівництва ЖК Manhattan від «Креатор-Буд» у липні 2022

ЖК Manhattan – це не лише один з найкрасивіших комплексів Тернополя, це –  комфортний простір для якісного рівня життя його мешканців.

Станом на липень 2022 року на 100% виконали монолітний каркас будинку. Сходові марші і майданчики теж виконані повністю. Зовнішні стіни готові на 100%, внутрішні стіни та перегородки готові на 90%. Металопластикові вікна встановлені на 50%. Внутрішні інженерні системи комплексу теж влаштовані на 40%. Монтаж ліфтів виконано на 15%. Покрівля готова на 75%. Вітражі готові на 15%. Фасадні роботи будівельники виконали на 10%. Монтаж вхідних дверей виконано на 5%.

Житловий комплекс Manhattan розташований у центрі жвавого мікрорайону. Зовсім поруч одразу знаходиться два торгівельні центри – «Площа Ринок» та «Аляска», школи, садочки. Manhattan має зручне транспортне сполучення зі всіма  мікрорайонами обласного центру. Неподалік розташований гірськолижний курорт «Савич-парк».

Комплекс передбачає повноцінну власну інфраструктуру: підземний паркінг з ліфтом і великою кількістю паркомісць, комерційні приміщення на першому поверсі, інтерактивний майданчик для відпочинку дітей та дорослих. Усі мешканці матимуть індивідуальне опалення.  

За умови 100% оплати у житловому комплексі діє акція – подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.